Despre DLG e.V.

DLG e.V. (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft / Societatea Germană pentru Agricultură) este o asociaţie independentă, înfiinţată în 1885, deschisă profesioniştilor din agricultură, agribusiness şi industrie alimentară, cu peste 30.000 de membri la nivel internaţional.

Membrii DLG provin din întreaga lume, schimbă opinii şi experienţă practică cu peste 3.000 de experţi din domeniul agricultură şi industrie alimentară, află despre inovaţii, trenduri şi alte subiecte cheie din agricultură prin intermediul publicaţiilor de specialitate ale grupului.

Despre DLG InterMarketing

DLG InterMarketing, filiala din România a DLG e.V. (Societatea Germană pentru Agricultură) este compania organizatoare a târgurilor AGRARIA, AgriPlanta-RomAgroTec şi Forest România.

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa agricolă, DLG InterMarketing facilitează accesul la ultimele tendinţe şi inovaţii în agribusiness şi silvicultură, oferind servicii de event management şi implementare, consultanţă în organizarea participării la evenimentele de profil, suport în campanii de promovare prin eveniment.

Expoziţii la nivel naţional (organizate de DLG InterMarketing)

AGRARIA (Jucu, jud. Cluj) este prima expoziţie agricolă pe care DLG InterMarketing a organizat-o în România și care, din anul 1995 și până în prezent, și-a clădit, ediție după ediție, un nume puternic, devenind un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

Ajunsă la cea de a 26-a ediție, AGRARIA este platforma de comunicare optimă, unde puteţi afla ultimele noutăţi în domeniul tehnologiei agricole și unde puteţi vedea la lucru vârfuri de gamă ale producătorilor de mașini agricole.

AgriPlanta-RomAgroTec (Fundulea, jud. Călăraşi) este un concept de expozitie agricolă unic în România, dezvoltat pe model german, care combină loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, demonstraţii comentate cu maşini agricole şi standuri expoziţionale pentru maşini şi utilaje agricole, seminţe, îngrăşăminte, produse pentru protecţia plantelor, echipamente şi tehnologii pentru energii regenerabile, sisteme de irigaţii, sere, sisteme de uscare şi depozitare, tehnică de transport, finanţare, management, asigurări, consultantă etc.

Forest Romania (Zizin, jud. Braşov) este prima expoziţie forestieră din România cu demonstraţii practice şi locul de întâlnire pentru un public specializat, format din experţi, reprezentanţi din domeniile ştiinţă, industrie, asociaţii de profil, precum şi specialişti practicieni din domeniul silvic.