cu Radu Antohe, Lect. Univ. Dr.

Creșterea eficientă
a ovinelor și caprinelor

 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Ce este „Ora de Zootehnie”

Proiect dezvoltat de DLG InterMarketing împreuna cu Lect. Univ. Dr. Radu Antohe, „Ora de Zootehnie” este un proiect care îşi propune să abordeze tematici de interes pentru fermierii crescători de animale, ţinând cont de specificitatea raselor. Experţi şi parteneri din domeniul zootehniei se alătură iniţiativei noastre şi te vor îndruma pas cu pas prin activităţi, materiale cu conţinut tehnic ridicat, tutoriale video şi sesiuni practice desfăşurate în ferme.

Primul parteneriat în cadrul acestui proiect este parteneriatul cu Asociaţia Aberdeen Angus România, prin programul de e-learning adresat crescătorilor de taurine din rasa Aberdeen Angus, membri ai asociaţiei. Temele abordate în cadrul celor patru module sunt teme de interes pentru sectorul zootehnic, de la bunăstare animală la nutriţie şi genetică, la Pactul Verde European şi Planul Naţional Strategic (P.N.S.).

 • DLG InterMarketing, filiala din România a DLG e.V. (Societatea Germană pentru Agricultură) este compania organizatoare a târgurilor AGRARIA, AgriPlanta-RomAgroTec şi Forest România.
 • Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa agricolă, DLG InterMarketing facilitează accesul la ultimele tendinţe şi inovaţii în agribusiness şi silvicultură, oferind servicii de event management şi implementare, consultanţă în organizarea participării la evenimentele de profil, suport în campanii de promovare prin eveniment.

Citeste mai mult www.agraria-dlg.ro

“Creşterea eficientă a ovinelor şi caprinelor”

În cadrul evenimentului care se desfaşoară online, pe platforma ZOOM, crescătorii de ovine şi caprine au ocazia, într-un cadru interactiv, să acceseze informaţii noi, cunoştinţe de specialitate privind creşterea şi bunăstarea animalelor, creşterea producţiei, să interacţioneze cu alţi fermieri, să afle cum influenţează Politica Agricolă Comună (PAC) şi Planul Naţional Strategic (PNS) sectorul zootehnic.

Pe parcursul programului ne vom întâlni cu experţi, specialiști din domeniul ştiinţific, autorităţi publice, care vor pune la dispoziţia participanţilor soluţii de optimizare a condiţiilor de creştere eficientă a ovinelor şi caprinelor.

Ce ne propunem?

Prin acest program ne dorim să  creștem gradul de conștientizare a crescătorilor de ovine şi caprine privind îmbunătățirea condițiilor și a randamentelor de producție, să aflăm cum influenţează Politica Agricola Comuna, Pactul Verde European şi bineînţeles Planul Naţional Strategic sectorul zootehnic, ce înseamna o nutriţie corespunzătoare şi o genetică de top.

Cui ne adresăm?

Crescătorilor de ovine si caprine printr-un program de e-learning, pe module, cu acces facil la informaţii necesare pentru buna desfăşurare a activităţii în ferme.

Beneficii pentru participanti

 • Un cadru de lucru practic şi interactiv: sesiuni de discuţii între fermieri, specialiști în sectorul zootehniei, domeniul stiintific, autoritati publice etc.
 • Solutii de optimizare a condiţiilor de creştere eficientă a ovinelor si caprinelor
 • Acces la informaţii noi și cunoștințe de specialitate din rețeaua DLG precum şi ale Partenerilor.

Cum particip?

 • Sesiunile au loc online, pe Zoom şi sunt private;
 • Discutii LIVE, pe teme de actualitate din domeniul zootehniei;
 • Grup închis de 40 – 50 persoane;
 • Participanţii vor primi acces individual, prin e-mail sau telefon mobil (cod şi parolă). Link-ul de acces poate fi accesat de pe calculator / tabletă / telefon mobil;
 • Între module, participanţii pot comunica cu organizatorii şi partenerii acestora;

Ce se întamplă după încheierea cursului?

 • Rămâi conectat la comunitate, prin apartenenţa la un grup.
 • Continui să discuți cu specialişti din zootehnie, parteneri ai DLG InterMarketing, să le adresezi întrebări și să le ceri sfaturi concrete pentru ferma ta, să împărtășești experiențe de business, să schimbi idei și să stabilești relaţii de durată cu fermierii participanți.
 • Primeşti Diplomă de participare la Proiectul „Ora de Zootehnie”

Speakeri

radu-antohe-1

Radu Antohe

Lector Universitar Doctor,
Expert Zootehnica Show

Dr. Marius Badea

Presedintele CMV Sibiu
Specialist in patologia de grup
Medic veterinar de libera practica

Powered by

 • Cunoscuți sub numele de Merck în Statele Unite și Canada şi ca MSD în restul lumii, compania cu aproximativ 68.000 de angajaţi activează în domenii precum produse farmaceutice, vaccinuri, biologie şi sănătate animală, în peste 150 de ţări. 
 • Este una dintre cele mai importante companii bio-farmaceutice din lume, axată pe cercetare intensivă. În România este prezentă din anul 1996 prin Intervet România

Citeste mai mult